Sobre miEl 2001 va començar el meu camí de creixement personal com a una necessitat bàsica de posar llum i enteniment dins la meva vida, dins el meu ser. Fins aleshores el centre d'atenció de la meva vida girava entorn del món exterior, en les fites material i objectius massa allunyats de mi. Començà a les hores en mi, un camí de tornada a casa, un camí de posar d'acord l'interior i l'exterior. Aquest procés el vaig iniciar amb un acompanyament amb teràpia Gestalt i expressió corporal. 
A partir d'aquí se'm va obrir un món, que avui dia, 13 anys després, segueix obrint-se i sorprenent-me.
En l'àmbit de la teràpia és difícil diferenciar el que és formació del que és procés personal, Si bé diria, que l'etapa de formació començà el 2003 amb el programa S.A.T de Claudio Naranjo. Després vindrien l'inici de la formació en Gestalt i els viatges cap a Barcelona per baixar tota la sabiduria al cos amb la formació de "Teràpia Corporal Integrativa" per l'Espai Gestalt.
Aquests darrers anys he estat explorant el contact-improvisació com a comunicació-expressió amb l'altre i amb mi mateix. He despertat en la dimensió energètica a través del Reiki primer i posteriorment amb la Sanergia.

Actualment estic fent la Formació de Constelacions Familiars a  l'Espai Gestalt, Barcelona, centre amb el qual col·laborador en la formació de " Teràpia Corporal Integrativa ". Al mateix temps estic de Formador en la Formació completa de Reiki de Anna Romeu Fortuny a Girona. Activitats que alterno amb les sessions individuals que realitzo amb  persones compromeses amb el seu procés personal.
Paral·lelament segueixo treballant en el meu propi procés personal.

Jaume Calafat

Terapeuta Corporal Integratiu.
Format en el programa SAT de Claudio Naranjo.
Teràpia Gestalt.
Expressió Corporal.
Contact improvisació.
Tercer Nivell de Reiki. 
Tercer Nivell de Sanergia.Lic. num: 1340


                                                                                                              Jaume Calafat 2015